Meindl Identity

De “Meindl Identity” is een unieke schoen! Maar waarom?

Meindl Linodsa Identity

De 5 stappen van Meindl – Shoes For Actives​ beginnen in de natuur.

Stap 1. Net zoals alles in het leven, wat je erin stopt krijg je eruit. En dat is precies de reden waarom koeien van de Meindl Identity®-boeren grazen op de mooiste van ecologische alpenweiden in Beieren en Salzburg. Dit bevordert de biologische diversiteit op de weiden en maakt de koe blij.

Stap 2. Alle Meindl Identity®-boeren werken volgens biologische principes. Duurzaamheid en een holistische denkwijze zijn meer dan alleen woorden hier. Dit heeft Meindl in staat gesteld de juiste partners te vinden en een unieke schoen te fabriceren. En als extra bonus zijn de korte transportroutes ook milieuvriendelijk.

Stap 3. Het leer dat wordt gebruikt in Meindl Identity® is koeienhuid van premium kwaliteit. De hoge ecologische normen kunnen alleen worden geïmplementeerd als resultaat van onze eigen geoptimaliseerde bruiningsprocedure. Deze procedure is niet schadelijk voor het milieu en de lederen voering is chroomvrij. Hier is het Meindl Identity®-leer gelabeld met zijn Identity®-nummer en is alles gedocumenteerd.

Stap 4. In elke schoen van Meindl Identity® vindt u de innovatieve energie en ervaring van 300 jaar schoenmakerstraditie. Meindl produceert in Europese fabrieken en hebben de hoogste arbeidsnormen.

Stap 5. Uw Meindl Identity®-schoenen zijn uniek en zullen nog vele jaren uw gezelschap zijn. Elk paar is voorzien van een reliëf met een ID-nummer, dat u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot een gedetailleerd oorsprongscertificaat voor het gebruikte bovenleer. Dit betekent dat elke schoen zijn eigen individuele en gemakkelijk toegankelijke geschiedenis heeft – uw boot met identiteit.

Heeft u een Meindl Identity? Kijk naar de unieke code in uw schoen en vindt terug

Meindl Tessin Identity

waar uw schoen geproduceerd is.

Controleer uw Meindl Identity Code HIER

 

Wil je meer informatie over de Meindl Identity schoenen?

Ga naar de Meindl site!