Outdoor

Welk soort wandelschoen is het meest geschikt voor mij?

Het antwoordt op deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren. Graag geven wij antwoordt op deze vraag met een passend advies. Bronkhorst Podo Linéa heeft een breed aanbod in wandelschoenen met voor iedereen een geschikte schoen. 

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze merken en modellen van dit seizoen. Graag ontvangen wij u in onze winkel aan de Hoogstraat 17 te Gorinchem. Hier meten wij uw voeten op en gaan wij met u opzoek naar de geschikte schoen.

LOWA dames LOWA heren Meindl dames Meindl heren Teva dames Teva heren  Hanwag dames Hanwag heren FALKE sokken Durea wandel

Bronkhorst Podo Linéa Outdoor

De outdoor afdeling heeft een uitgebreide collectie berg- en wandelschoenen. Deze schoenen worden allemaal vooraf door ons gemeten om de juiste binnenlengte in mm te bepalen. Aangezien we uw voeten ook in de lengte en de breedte meten, kunnen we perfect bepalen welke maat u nodig heeft. De collectie outdoor schoenen is opgebouwd uit schoenen voor verschillende voettypes, waarbij rekening gehouden wordt met de benodigde ruimte in de lengte en in de breedte. Hierdoor kunnen ook de smalle en brede voeten bij onze outdoor afdeling terecht. Tevens adviseren wij de juiste schoenen aan de hand van uw gebruiksdoel. Er zijn verschillende maakwijzen van schoenen en hardheden van materialen, welke invloed hebben op het comfort van lopen op verschillende ondergronden.

Naast de outdoorschoenen hebben we een collectie naadloze wandelsokken van Falke.

Bronkhorst Podo Linéa Outdoor Schoenen Gorinchem
Het Bronkhorst Podo Linéa “Testpad”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *