Welke sok past bij welke schoen?

Voor een kleine wandeling heb je niet veel nodig, maar ga je een hele dag wandelen dan zijn een paar goede wandelschoenen en een paar wandelsokken onmisbaar!

De wandelsokken van Falke maken zorgeloos wandelen mogelijk. De sokken hebben geen naden en bestaan uit een linker- en rechtervariant, zodat ze beter aansluiten om de voet. Welke sokken u kiest hangt af van uw het type schoen, de omgevingscondities en uw persoonlijke voorkeur.

Uw sokken moeten passen bij uw schoenen en andersom.

De outdoor afdeling van Bronkhorst Podo Linéa aan de hoogstraat 17 heeft verschillende type sokken op voorraad. Met het passen van de schoen krijgt u direct advies welke sokken voor u, uw schoenen en activiteiten het beste zijn.

De Falke Running is een dunne wandelsok en met de gepatenteerde, anatomische pasvorm zorgen ze voor een hoog draagco

mfort. De sokken bestaan uit een hoog katoen percentage en een super lichte badstofzool. Katoen voelt prettiger aan dan een synthetisch materiaal en de badstofzool zorgt voor een zachte demping. Deze sokken zijn het meest geschikt bij lichte en nauwsluitende wandelschoenen (categorie A) voor een lichte wandeling.

De TK2 Wool wandelsok is een wat dikkere wandelsok die voor een groot deel uit wol bestaat. Deze trekking sok zorgt voor een optimale pasvorm voor zwaar belaste voeten. De sokken onderste

unen de voeten op de juiste plaats en door het materiaal zorgen ze voor een snel vochttransport en een goede thermische isolatie. Door de ergonomische pasvorm sluiten de sokken mooi aan en voorkomt deze plooien, waardoor blaren geen kans krijgen.

De TK2 Cool wandelsok wordt voornamelijk gebruikt in

wandelschoenen met een Gore-Tex voering. Het coolmax – materiaal (polipropyleen) zorgt voor verkoeling en droogt supersnel. Qua dikteen pasvorm is deze vergelijkbaar met de TK2 Wool. De TK2 Cool hebben we ook in een korte uitvoering en wordt voornamelijk gedragen in de zomer.

Alle modellen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zowel voor dames als voor de heren. Falke sokken hebben een eerlijke prijs, er worden kwalitatief sterke materialen gebruikt en is voorzien van een ruime maatvoering wat de pasvorm weer ten goede komt.

Kom ze passen in de winkel en ervaar zelf de fantastische pasvorm!