Home    >    Contact    >    Werken bij Bronkhorst

Werken bij Bronkhorst

Maatnemer (semi-) Orthopedie
 
Sinds 1945 draagt de firma Bronkhorst bij aan de mobiliteit en voetzorg. Onze medewerkers doen er alles aan om klachten te verminderen, verhelpen en onze cliënten hun bewegingsvrijheid terug te geven.
 
Wil jij een bijdrage leveren aan de bewegingsvrijheid van mensen en word jij gelukkig van het oplossen van voet- en pijnklachten? Ben je initiatiefrijk en klantgericht en wil je aan de slag bij een mooie, moderne firma met ambitie? Dan zoeken wij jou!
 
Jouw rol
Als maatnemer maak je de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van de meest geschikte therapie bij de gestelde hulpvraag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het adviseren en aanmeten van semi-orthopedisch schoeisel en steunzolen of orthopedische aanpassingen aan confectieschoenen. Samen gaan we op zoek naar én leveren we de beste oplossing voor onze klanten. Voor deze functie is het handig als je verwante opleidingen gevolgd hebt, maar we bieden intern ook voldoende opleidingsmogelijkheden aan.
 
Waar kom je te werken?
Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek is gevestigd aan de Twijnderstraat in Gorinchem en is onderdeel van Bronk BV.
 
Bronk bv. bestaat uit een schoenwinkel, twee schoenreparatiebedrijven en een orthopedische schoenmakerij. Oftewel een unieke combinatie van bedrijven waar nagenoeg alles mogelijk is op het gebied van schoenen en voeten!
 
Jij…
  • Bent enthousiast, gepassioneerd en initiatiefrijk;
  • Werkt graag samen in een gezellig team; 
  • Bent bereid opleidingen en/of cursussen te volgen om je kennis te vergroten;
  • Beschikt over computervaardigheden en kunt omgaan met diverse productieapparatuur.
 
Wij…
  • Bieden jouw een gezellig team;
  • Zijn ambitieus en willen onze organisatie samen met jou naar een nog hoger niveau tillen;
  • Halen voldoening uit het voorzien van cliënten met een persoonlijke benadering.
 
Wat bieden wij?
Een gevarieerde en uitdagende functie voor minimaal 24 uur per week, een goed salaris, ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, een enthousiast en collegiaal team en een ambitieuze omgeving waarin ruimte is voor het ontwikkelen van initiatieven.

Contact
Ben je geintereseerd geraakt door deze vacature?
Neem contact op met ons! Mail jou interesse met CV en motivatie naar orthopedie@bronkbv.nl.