Vacatures orthopedische schoenmakerij

Orthopedisch schoentechnicus/technoloog
Sinds 1945 draagt de firma Bronkhorst bij aan de mobiliteit en voetzorg. Onze medewerkers doen er alles aan om klachten te verminderen, verhelpen en onze cliënten hun bewegingsvrijheid terug te geven.

 

Wil jij een bijdrage leveren aan de bewegingsvrijheid van mensen en word jij gelukkig van het oplossen van voet- en pijnklachten? Ben je initiatiefrijk en klantgericht en wil je aan de slag bij een mooie, moderne firma met ambitie? Dan zoeken wij jou!

 

Jouw rol

Als Schoentechnicus of -technoloog acteer je als spil binnen de organisatie. Je hebt aandacht voor de mensen om je heen en kan hier goed en nauw mee samenwerken. Denk aan cliënten, je collega’s, maar ook aan de partners en andere disciplines waar we mee samenwerken.

Als maatnemer ben je verantwoordelijk voor het hulpmiddel. Dit betekent dat je zowel actief bent in de paskamer als in de productie van het hulpmiddel, samen met het team in de werkplaats.

 

Voor de cliënt maak je de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan en ontwikkel je het juiste hulpmiddel naar wens en functionaliteit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele traject ten behoeve van de cliënt, arts en zorgverzekeraar. Ook onderhoud je contacten met o.a. ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten. Tijdens de multidisciplinaire spreekuren werk je nauw samen met het behandelend team.

 

Waar kom je te werken?

Bronk bv is gevestigd in Gorinchem en bestaat uit een schoenwinkel, twee schoenreparatiebedrijven en een orthopedische schoenmakerij. Oftewel een unieke combinatie van bedrijven waar nagenoeg alles mogelijk is op het gebied van schoenen en voeten!

 

De orthopedische schoenmakerij is gevestigd in de Twijnderstraat 1 te Gorinchem. Dit filiaal bestaat uit paskamers, kantoor, kantine, opslag en een werkplaats. Dit is nog geen 150 meter van het ziekenhuis af en voorzien van parkeergelegenheid.

 

Jij…

-         Bent enthousiast, gepassioneerd en initiatiefrijk;

-         Werkt graag samen in een gezellig team;

-         Hebt de HBO-opleiding Orthopedisch Schoentechnoloog afgerond of bent gediplomeerd Orthopedisch Schoentechnicus (MBO of bent bereid deze opleiding te volgen);

-         Affiniteit met digitalisering en automatisering.

-         Beschikt over computervaardigheden en kunt omgaan met diverse productieapparatuur

 

Wij…

-         Bieden jouw een gezellig team;

-         Zijn ambitieus en willen onze organisatie samen met jou naar een nog hoger niveau tillen;

-         Halen voldoening uit het voorzien van cliënten met een persoonlijke benadering.

 

Wat bieden wij?

Een gevarieerde en uitdagende fulltime functie voor 38 uur per week, een goed salaris, ontwikkel- en scholingsmogelijkheden, een enthousiast en collegiaal team, een ambitieuze omgeving waarin ruimte is voor het ontwikkelen van initiatieven.

 

Klinkt dit jou op het lijf geschreven en zie jij jezelf deze functie al bekleden? Wacht dan niet langer en stuur jouw sollicitatie naar orthopedie@bronkbv.nl!