Home    >    Onze specialisten    >    Voetspecialisten

Voetspecialisten

Bronkhorst Podo Linéa is de schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren- en outdoorschoenen. Nagenoeg alle schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed en zodoende geschikt voor eigen steunzolen/inlays. Daarnaast is onze schoencollectie in verschillende wijdtes verkrijgbaar, van smal (wijdte E) tot extreem breed (wijdte K en M). Ook kun je bij Bronkhorst Podo Linéa terecht om steunzolen/inlays op maat te laten maken.
 
Ons personeel wordt zowel intern als door middel van diverse cursussen opgeleid tot echte schoen- en voetspecialisten. Zij geven u een deskundig en passend advies, gebaseerd op de lengte- en wijdtemaat die u nodig heeft,  uw eigen voetbedden/steunzolen, eventuele voetklachten die u heeft en natuurlijk uw wensen zoals kleur en model. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van voeten en schoenen is vrijwel alles mogelijk.


Aan de Twijnderstraat 1 in Gorinchem is de orthopedisch schoenmakerij van Bronk BV gevestigd, waar men de mogelijkheid heeft tot het maken en leveren van orthopedische en semi-orthopedische schoenen, tijdelijke oplossingen als verbandschoenen en natuurlijk orthopedische voorzieningen als bijvoorbeeld steunzolen/inlays, zool- en/of hakverhogingen en afwikkelzolen. Onze specialisten in de Twijnderstraat werken daarnaast nauw samen met andere disciplines, als revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen en podotherapeuten.