Home    >    Over Ons

Over Bronkhorst

Bronk BV bestaat uit een schoenspeciaalzaak, een orthopedische schoenmakerij en twee schoenreparatiebedrijven.

Bronkhorst Podo Linéa, gevestigd aan de Hoogstraat 17 in Gorinchem, is de schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren-, en outdoorschoenen. De meeste schoenen zijn met uitneembaar voetbed en daardoor ook geschikt voor losse steunzolen/inlays. Veel schoenen zijn in verschillende wijdtematen, van smal (wijdte E) tot extreem breed (wijdte K).
Ook kunt u bij Bronkhorst Podo Linéa terecht om steunzolen/inlays op maat te laten maken die u kunnen helpen met het verminderen van uw voetklachten.
 
Bij Bronkhorst Orthopedisch Schoentechniek, gevestigd aan de Twijnderstraat 1 in Gorinchem, kunt u terecht voor het aanmeten en laten maken van (semi)-orthopedische- en voorlopig orthopedische schoenen, maar ook voor orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen zoals bijvoorbeeld steunzolen/inlays, zool- en/of hakverhogingen, afwikkelzolen enzovoorts.

Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice, gevestigd aan de Hoogstraat 32 in Gorinchem, én Schoenmakerij de Leest in het Piazza-centrum 17 in Gorinchem, verzorgen uw schoenreparaties. Er is een groot assortiment onderhoudsproducten voor leer, inlegzolen, veters en riemen in beide locaties aanwezig.
Tevens is in beide vestigingen een ruim assortiment sleutels te dupliceren.