Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek

In de orthopedische schoenmakerij kan alles op het gebied van schoenen gemaakt worden. U kunt hier terecht voor (semi-)orthopedische schoenen, Voorlopige Orthopedische Schoenen (VLOS), verbandschoenen, werkschoenen en orthopedische voorzieningen zoals steunzolen, hak- en zoolverhogingen en andere aanpassingen aan confectieschoenen. Wij beschikken over diverse praktijkruimtes, zodat u altijd in alle rust kunt passen en uw wensen kunt bespreken. Onze orthopedie is gevestigd aan de Twijnderstraat 1 te Gorinchem.

Multidisciplinaire samenwerking

Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek werkt samen met andere disciplines, zoals podotherapeuten, revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen en (medisch-) pedicures. Zo zijn er gezamenlijke schoenenspreekuren met de orthopedisch schoentechnicus, revalidatiearts en/of podotherapeut.

Branchekeurmerk SEMH

Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek is in het bezit van het branchekeurmerk van de SEMH, dit is de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen, een onafhankelijke stichting die in onderling overleg met patiëntenorganisaties, artsen, zorgverzekeraars en zorgverleners de kwaliteitseisen vaststelt waaraan aanbieders van medische hulpmiddelen moeten voldoen. Jaarlijks worden we getoetst op deze eisen, en ontvangen wij bij goedkeuring de erkenning.

Voor een totaal overzicht van de zorgverzekeraars kijkt u op ons "overzicht zorgverzekeraars"