FITS - op maat gemaakte slippers


Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek is leverancier van FITS slippers, sandalen en huisschoenen. Dit betekent dat we de mogelijkheid hebben om uw steunzool te verwerken in een slipper, sandaal of huisschoen, zodat u altijd comfortabel kan lopen!

Allereerst kiest u het model dat u wilt. Gaat u voor een luchtige slipper voor 's zomers, of juist een warme huisschoen voor de koude winterdagen?
Om de voeten nauwkeurig in kaart te brengen maken onze voetspecialisten daarna een digitale 3D scan van de voeten. Met behulp van deze scan wordt het voetbed bepaald,  zodat deze precies op uw voeten is afgestemd.

Vervolgens wordt met u besproken welke eigenschappen u verder wilt toevoegen aan uw FITS, zoals het bovenwerk, de binnenvoering en de kleur van de loopzool. FITS werkt
met hoogwaardige materialen en leersoorten van prachtige kwaliteit. Na het aanmeetproces worden jouw slippers uit deze materialen met de hand vervaardigd. Hierdoor 
kunnen de kwaliteit en pasvorm optimaal gewaarborgd worden.

We kunnen niet garanderen dat voor elk paar voeten en steunzolen een juiste FITS gemaakt kan worden. Dit kunnen wij uiteraard pas beoordelen tijdens het aanmeetproces.  Indien we van mening zijn dat de FITS voor u niet geschikt zullen zijn, zullen we hier altijd een eerlijk advies over geven. 

FITS kunnen aangemeten worden in onze orthopedische schoenmakerij aan de Twijnderstraat 1 én in het Voetencentrum te Giessenburg. Voor beide kunt u een afspraak inplannen door contact met ons op te nemen door te bellen naar 0183-633113.

U kunt hier de gehele FITS collectie alvast inzien.