Schoenreparatie en Sleutelservice

Al sinds 1945 staat onze reparatieafdeling in Gorinchem bekend als een vertrouwd en vakkundig adres voor het repareren van schoenen en lederwaren. Onze schoenherstellers zijn gecertificeerd door de stichting Kwaliteitsreparatie schoenmakers gilde en beschikken over de juiste materialen, ervaring en machines om uw schoenen als nieuw te herstellen.
 
Naast het repareren van schoenen en lederwaren, kunt u bij ons terecht voor het dupliceren van (auto)sleutels en bieden wij een groot assortiment van schoenbenodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten inlegzolen, hakstukjes, veters, schoenspanners, schoenverzorgings- en onderhoudsproducten en sleutelhangers.

Daarnaast kunnen onze schoenmakers een grote hoeveelheid aanpassingen aan uw schoenen doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hakverhogingen of het innemen of groter maken van een laarzenschacht.
 
Ook bieden wij een ruime keuze in lederen riemen, welke gratis voor u op maat gemaakt worden. Daarnaast kunnen wij uw schaatsen slijpen, verkopen wij wandelstokken, naamborden en (gepersonaliseerde) bretels.
 
Al vanaf 1953 kunt u Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice vinden aan de Hoogstraat en sinds 1986 is De Leest Schoenreparatie en Sleutelservice te vinden in het Piazza Center.
 
Contact opnemen met een van onze schoenmakers?
U vindt hier de contactgegevens van onze schoenmakerij aan de Hoogstraat.
U vindt hier de contactgegevens van onze schoenmakerij in het Piazza Center.