3.215.79.204 Portemonnees - Onderhoud en Fournituren - Bronkhorst Podo Linéa
 
Home    >    Schoenreparatie    >    Onderhoud en Fournituren    >    Portemonnees

Portemonnees

Bij Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice zijn diverse portemonnees met cardprotector van Figuretta te verkrijgen. Sinds het jaar 2000 is Figuretta dé groothandel in trendartikelen waarvan velen bekendheid genieten van TV.

De Figuretta cardprotecors zijn handig, stijlvol, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De pasjeshouder voorkomt beschadiging van pasjes, deze blijven door de stevige aluminium behuizing in een goede staat. Door het compacte formaat past de Figuretta portemonnee en pasjeshouder in iedere broekzak, jas en tas. De Figuretta Card Protector is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en daardoor geschikt als cadeau en relatiegeschenk.

De Figuretta portemonnees zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn ze verkrijgbaar als ‘volledige’ portemonnee. Dat wil zeggen dat, naast ruimte voor uw pasjes, hier ook ruimte in zit voor uw klein- en briefgeld. Ze bevatten ook een doorzichtig vakje voor bijvoorbeeld uw rijbewijs of ID-kaart. Bent u echt alleen op zoek naar opbergruimte voor uw pasjes? Dan kunt u een ook een cardprotector met enkel de aluminium behuizing aanschaffen. Er passen 6 bankpasjes en/of creditcards in de Figuretta cardprotectors, die u gemakkelijk trapsgewijs omhoog schuift. Hierdoor wordt uw portemonnee bijzonder overzichtelijk. De portemonnees zijn bekleed met leer in verschillende kleuren en dessins.

Dankzij de innovatieve aluminium cardprotector die in de Figuretta portemonnees zit, bent u beschermt tegen diefstal van privacy-gevoelige data op bankpasjes, creditcards en ID-kaarten.
De behuizing blokkeert Radio Frequency Identification (RFID), zodoende kunnen hackers de informatie op dergelijke pasjes onmogelijk uitlezen en op criminele wijze misbruiken.