Home    >    Schoenreparatie    >    Schoenmakers Gilde

Schoenmakers Gilde

Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice is aangesloten bij de Stichting Schoenmakers Gilde. Dit betekent dat we erkend schoenreparateur zijn en voldoen aan de kwaliteitseisen van de Stichting Schoenmakers Gilde. Dankzij deze erkenning mogen wij gebruik maken van de originele materialen van schoenmerken als Van Bommel en Van Lier en bent u ervan verzekerd dat u als consument deskundig advies krijgt en uw schoenen zorgvuldige reparaties ondergaan.
 
Stichting Schoenmakers Gilde heeft als missie de kwaliteit te blijven waarborgen van de gecertificeerde meesterschoenmakers. Dit doen zij door de onderneming van de schoenmaker te versterken door onder andere (bij)scholing, dienstverlening en samen met hun deelnemers constant zoeken naar kansen voor innovatie. Ze richten zich op kwaliteit, vakinhoud en ondernemerschap. Het Gilde houdt haar deelnemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat de kwaliteit van schoenreparaties steeds optimaal blijft.
 
U kunt er bij Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice dus vanuit gaan dat uw schoenen deskundig en zorgvuldig gerepareerd worden en dat wij altijd klaar staan om het juiste advies te geven.
 

Schoenmakers gilde