3.215.79.204 Deurbeveiliging - Sleutelservice Bronkhorst Podo Linéa
 
Home    >    Schoenreparatie    >    Sleutelservice    >    Deurbeveiliging

Deurbeveiliging

Ongeveer 70% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Een gelegenheidsinbreker werkt met eenvoudig materiaal zoals een koevoet of schroevendraaier. Hij komt pas in actie als hij een huis ziet waar hij op eenvoudige wijze naar binnen kan. Vervolgens wil de gelegenheidsdief maar één ding: snel zijn slag slaan.
 
Vergeet niet dat de ramen en deuren in uw huis één van de belangrijkste toegangspunten zijn voor indringers. Met name achterdeuren blijken een stuk slechter beveiligd dan voordeuren en zijn een makkelijk doelwit voor inbrekers.
 
Het verbeteren van de veiligheid zorgt ervoor dat de inbreker extra tijd nodig heeft om toegang via het raam of de deur te forceren. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het uiteindelijk zullen opgeven.
 
Bij Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice hebben we verschillende cilindersloten in de verkoop. De cilindersloten zijn voorzien van het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) Keurmerk met twee óf drie sterren en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 
Let op: Cilindersloten zijn alleen te koop in het filiaal aan de Hoogstraat 32 in Gorinchem.