Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak

Welkom in het voorjaar van 2024!

Benieuwd naar de nieuwe collectie? 
Kies een van de onderstaande buttons en scroll rustig rond op onze website. 

Uiteraard ontvangen we je graag in onze schoenspeciaalzaak.
We staan klaar voor je met de mooiste schoenen en een juist en passend advies!

 

Bronkhorst Podo Linéa is de schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren- en outdoorschoenen. Nagenoeg alle schoenen zijn voorzien van een uitneembaar voetbed en zodoende geschikt voor eigen steunzolen/inlays. Daarnaast is onze schoencollectie in verschillende wijdtes verkrijgbaar, van smal (wijdte E) tot extreem breed (wijdte K en M). Ook kun je bij Bronkhorst Podo Linéa terecht om steunzolen/inlays op maat te laten maken.

Aan de Twijnderstraat 1 in Gorinchem is de orthopedisch schoenmakerij van Bronk BV gevestigd, waar men de mogelijkheid heeft tot het maken en leveren van orthopedische en semi-orthopedische schoenen, tijdelijke oplossingen als verbandschoenen en natuurlijk orthopedische voorzieningen als bijvoorbeeld steunzolen/inlays, zool- en/of hakverhogingen en afwikkelzolen.

Bovendien heeft Bronk BV twee schoenreparatiebedrijven. Hierdoor is bij Bronkhorst nagenoeg alles mogelijk op het gebied van schoen en voet!

Je kan al je favoriete merken nu via onze website bestellen! Klik hier voor meer informatie.
Kies een van de onderstaande buttons en begin met winkelen!
 
Bronkhorst Dames Collectie Bronkhorst Heren Collectie Bronkhorst Dames Outdoor Collectie Bronkhorst Heren Outdoor Collectie


  


 
 
 

Meest bekeken