35.168.110.128 Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak
 

Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak

Het is sale in onze schoenspeciaalzaak! 
Je vindt onze collectie gewoon online, maar voor de mooiste prijsjes en het juiste advies kun je het best gezellig langskomen in onze winkel.
Tot snel!
 

Bronkhorst Podo Linéa is de schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren- en outdoorschoenen. Nagenoeg alle schoenen zijn met uitneembaar voetbed en zodoende geschikt voor losse steunzolen / inlays en natuurlijk in verschillende wijdtes, van smal (wijdte E) tot extreem breed (wijdte K). Ook kunt u bij Bronkhorst Podo Linéa terecht om steunzolen / inlays op maat te laten maken.

Aan de Twijnderstraat 1 in Gorinchem is de orthopedisch schoenmakerij van Bronk BV gevestigd waar men de mogelijkheid heeft tot het maken en/of leveren van orthopedische-, semi orthopedische- , verbandschoenen en natuurlijk orthopedische voorzieningen als steunzolen/inlays, zool- en/of hakverhogingen, afwikkelzolen enzovoorts.

Bovendien heeft Bronk BV in Gorinchem 2 schoenreparatiebedrijven zodat bij Bronkhorst nagenoeg alles mogelijk is op het gebied van schoen en voet!

Je kan al je favoriete merken nu via onze website bestellen! Klik hier voor meer informatie.
Kies een van de onderstaande buttons en begin met winkelen!
 
 
Bronkhorst Dames Collectie Bronkhorst Heren Collectie Bronkhorst Dames Outdoor Collectie Bronkhorst Heren Outdoor Collectie


  


 
 

Meest bekeken