Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak

Om u, óók in deze onwerkelijke situatie, zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we van maandag tot en met zaterdag van 9:00 - 10:00 de mogelijkheid voor Private Shopping! Voor meer informatie kunt u hier terecht!

Bronkhorst Podo Linéa is de schoenspeciaalzaak met een groot assortiment dames-, heren- en outdoorschoenen. Nagenoeg alle schoenen zijn met uitneembaar voetbed en zodoende geschikt voor losse steunzolen / inlays en natuurlijk in verschillende wijdtes, van smal (wijdte E) tot extreem breed (wijdte K). Ook kunt u bij Bronkhorst Podo Linéa terecht om steunzolen / inlays op maat te laten maken.

Aan de Twijnderstraat 1 in Gorinchem is de orthopedisch schoenmakerij van Bronk BV gevestigd waar men de mogelijkheid heeft tot het maken/leveren van orthopedische-, semi orthopedische- , verbandschoenen en natuurlijk orthopedische voorzieningen als steunzolen / inlays, zool/hakverhogingen, afwikkelzolen,enz.

Bovendien heeft Bronk BV in Gorinchem 2 schoenreparatiebedrijven zodat bij Bronkhorst nagenoeg alles mogelijk is op het gebied van schoen en voet!
 
Bronkhorst Dames Collectie Bronkhorst Heren Collectie Bronkhorst Dames Outdoor Collectie Bronkhorst Heren Outdoor Collectie


  


 
 

Meest bekeken