Home    >    Voetspecialisten    >    Podo Linéa

Podo Linéa

Bij Bronkhorst Podo Linéa staat comfort voorop, maar niet elke voet vindt comfort in hetzelfde. Er zijn veel verschillende typen voeten. Een brede of juist erg smalle voet, een hoge wreef of holle voet . Het komt vaker voor dan we denken en niet alle schoenmerken houden voldoende rekening met deze veel voorkomende afwijkingen van het zogenoemde ‘gemiddelde’. Daarom bieden wij, naast de gebruikelijke maten, een ruim assortiment modellen met diverse lengte- en wijdtematen. Van wijdte E tot en met M; dat past altijd!
 
Vanwege onze expertise en uitgebreid assortiment mogen wij de naam Podo Linéa voeren. Podo Linéa is al 25 jaar dé specialist in het begeleiden en ondersteunen van gespecialiseerde schoenwinkeliers. De naam Podo Linéa komt uit het Latijn en betekent letterlijk: voetlijn. Wij vinden dat de leest van een schoen in harmonie moet zijn met een bepaald type voet. Kortom, ons uitgangspunt is een goede pasvorm! Uitgaande van dit principe selecteren wij onze collecties.

Daarnaast hebben bijna alle schoenen bij Bronkhorst Podo Linéa een uitneembaar voetbed. Deze kunt u vervangen voor eigen voetbedden of inlays. Dit, in combinatie met de juiste lengte- en wijdtemaat, zorgt ervoor dat u altijd de goed passende schoen kan vinden!